District21, la nova FiraRebaixa

Presentació de District21

District21 és la renovació de la FiraRebaixa. Després de 25 edicions, la FiraRebaixa es modernitza i es reconverteix en District21 una fira del Segle XXI. La Fira mantindrà l’essència de ser una oportunitat de trobar productes de qualitat amb descomptes, però potenciarà l’experiència amb concerts, espectacles en directe i espais per gaudir d’una shopping experience.

El millor regal d’aquestes festes

Les festes nadalenques són una època molt especial on s’acostuma fer regals a les persones que més estimem. Sempre es complicat trobar el regal perfecte. Des de Joieria Ramirez de Cartagena he realitzat un recull de les millors recomanacions per regalar aquestes festes.

Nixon, l’esperit de Califòrnia

Nixon va néixer a Califòrnia, a la vora del Pacífic. Una marca especial que s’ha inspirat en l’estil de vida californià. Nixon és una marca original amb dissenys únics, materials de qualitat i artesania de precisió. Una marca que sempre ha estat al costat del surf, skate i Snow; i altres esports d’aventura.

,

La millor web de Promocions

Joieria Ramirez de Cartagena estrena Tic Tac 365, una pàgina web amb una àmplia sel·lecció de productes d’alta qualitat amb grans descomptes. En aquesta botiga online podràs trobar rellotges de marques de gran renom com Seiko, Alfex, Lotus, etc. Si has de regalar un rellotge, a Tic Tac 365 trobaràs productes de gran qualitat a uns preus irresistibles.

Enamora amb la polsera de Girona

Arriba el Temps de flors i Girona s’engalana. Enamora als seus visitants que poden gaudir de la bellesa d’una ciutat que per uns dies es vesteix amb les més boniques flors. Durant aquests dies on ser de Girona genera orgull, a Joieria Ramírez de Cartagena promocionem a un preu especial la polsera amb els símbols de la ciutat.

Per Sant Jordi, regala amor

Aquest diumenge és Sant Jordi. Un dels dies més bonics de l’any. Una celebració molt especial per viure amb les persones que més estimes. Des de Joieria Ramírez de Cartagena us desitgem que gaudiu d’un Sant Jordi inoblidable i a continuació us mostrem algunes idees.

Aliances de Casament

Les Aliances representen la unió de dues persones per amor. Per això, són tan importants. Són el símbol de l’amor i fidelitat entre dues persones.

El regal perfecte pel dia del Pare

El pròxim 19 de Març és el dia del Pare. Des de Joieria Ramírez de Cartagena volem ajudar-vos a trobar el regal perfecte.

Joieria Ramírez de Cartagena torna a la FiraRebaixa

Joieria Ramírez de Cartagena torna a la FiraRebaixa i ho fa amb un concurs especial

Estrenem Blog!

Comença 2017 i arribem amb novetats sota el braç. Estrenem el nostre propi blog…