Torna Compra & Somia

Aquest dissabte 29 de setembre es celebra la V edició de Compra & Somia, la botiga al carrer de l’eix comercial de Girona. Joieria Ramirez de Cartagena, una edició més, tornem a participar amb una gran selecció de productes a uns preus de somni, no t’ ho perdis. Estarem ubicats on cada any, al final del carrer Santa Clara.

Celebra Temps de Flors amb Joieria Ramirez de Cartagena

Aquest dissabte comença Girona Temps de Flors. La festivitat floral que dóna la benvinguda a la primavera. Girona s’engalana i tota la ciutat es decora amb flors. Del 12 al 20 de maig es podrà viure aquesta festivitat que atreu gent de tot el món. Joieira Ramírez de Cartagena també participa d’aquesta bonica festa. Decorarem la nostra botiga i també la Plaça de la Independència. Com us varem anticipar hi haurà sorpreses…

Perquè s’ho mereix tot, Recomanacions dia de la mare

Aquest diumenge, 6 de maig, és el dia de la mare. Una data especial per donar les gràcies per tot el que han fet les mares de forma desinteressada. Una bona manera de sorprendre la teva mare és amb les recomanacions de Joieria Ramírez de Cartagena.

Sorpren per Sant Jordi

Arriba Sant Jordi, un dels dies més bonics de l’any. Un dia per celebrar amb les persones que més estimes. Des de Joieria Ramírez de Cartagena volem proposar-te detalls per sorprendre a la teva parella. A continuació us ensenyem alguns dels productes que poden fer encara més especial el vostre Sant Jordi.

,

La corretja intel·ligent que converteix el teu rellotge en un smartwatch

Arriben les corretges que converteixen el teu rellotge en un smartwatch. La corretja Simpli CT li proporciona al teu rellotge les funcionalitats d’un rellotge intel·ligent. Simpli CT, corretges amb una pantalla OLED que ofereixen les funcionalitats d’un smartwatch al teu rellotge tradicional. La corretja, disponible en pell de diferents colors, es connecta per Bluetooth 4.0 al teu mòbil i transfereix les teves dades d’activitat.

,

Polsera Benèfica de Pesavento #Wetoo

Pesavento presenta la campanya #Wetoo amb motiu del dia de la dona, el 08 de Març. La marca de joies italiana presenta juntament amb la ONG WeWorld Onlus una campanya per la sensibilització pel present i el futur de les dones i els nens.

,

Promoció Alex And Ani

Aprofita aquesta oportunitat per aconseguir les joies d’Alex And Ani amb un preu especial. Troba a Joieria Ramirez de Cartagena polseres, anells, arracades d’Alex And Ani en promoció

District21, la nova FiraRebaixa

Presentació de District21

District21 és la renovació de la FiraRebaixa. Després de 25 edicions, la FiraRebaixa es modernitza i es reconverteix en District21 una fira del Segle XXI. La Fira mantindrà l’essència de ser una oportunitat de trobar productes de qualitat amb descomptes, però potenciarà l’experiència amb concerts, espectacles en directe i espais per gaudir d’una shopping experience.

El millor regal d’aquestes festes

Les festes nadalenques són una època molt especial on s’acostuma fer regals a les persones que més estimem. Sempre es complicat trobar el regal perfecte. Des de Joieria Ramirez de Cartagena he realitzat un recull de les millors recomanacions per regalar aquestes festes.

Nixon, l’esperit de Califòrnia

Nixon va néixer a Califòrnia, a la vora del Pacífic. Una marca especial que s’ha inspirat en l’estil de vida californià. Nixon és una marca original amb dissenys únics, materials de qualitat i artesania de precisió. Una marca que sempre ha estat al costat del surf, skate i Snow; i altres esports d’aventura.