Les festes nadalenques són una època molt especial on s’acostuma fer regals a les persones que més estimem. Sempre es complicat trobar el regal perfecte. Des de Joieria Ramirez de Cartagena  he realitzat un recull de les millors recomanacions per regalar aquestes festes.

  • Rellotges de Dona

Una de les marques de rellotges amb més èxit actualment és Cluse. Aquesta marca de rellotges dissenyats a Amsterdam és tendència. És una de les icones dins la moda. Regalar un Cluse és sinònim d’encert. A Joieria Ramirez de Cartagena els tenim amb molts colors i models. Descobreix-los fent clic aquí. Però la nostra recomanació per aquestes festes és aquest rellotge Cluse La Boheme 38mm rose gold.

Una altra opció molt interessant si estàs pensant regalar un rellotge de dona és triar Olivia Burton.  La marca anglesa té rellotges elegants i amb dissenys molt cuidats. La natura i l’estil vintage són les principals característiques dels rellotges d’Olivia Burton. Compten amb dissenys cuidats sempre molt lligats a la naturalesa. La recomanació concreta és aquest rellotge Olivia Burton  cut and sew pvd 30mm.

  • Rellotges d’Home

Si estàs pensant regalar un rellotge d’home, una de les opcions és optar per Nixon. La marca d’Estats Units té un estil inspirat a Califòrnia. Si vols descobrir més a fons Nixon, pots fer-ho al blog que vam dedicar a la marca americana. Aquestes festes et recomanem les dues novetats de la marca, que aquest nadal aposta pel verd amb el Time Teller i Sentry, els seus dos models més clàssics.

Una altra opció és Bering. La marca danesa s’inspira en la bellesa de l’àrtic pels dissenys dels seus rellotges. Una estètica molt cuidada i un estil molt clar són algunes de les característiques de Bering.  A Joieria Ramirez de Cartagena tenim tant rellotges per Home com per Dona. Pots veure la col·lecció fent clic aquí.  El rellotge de Bering que destaquem aquestes festes és Rellotge Bering 43mm Automàtic  d’acer negre i vidre de safir.

Els Rellotges Tayroc són una altra alternativa. És una marca anglesa que cuida molt l’estètica dels seus productes.  Els rellotges Tayroc són exclusivament per home.  La mateixa marca descriu els seus rellotges com ideals pels gentlemans moderns de l’actualitat. La recomanació de Joieria Ramirez de Cartagena és aquest Rellotge Tayroc iconic 42mm coronògraf amb  corretja de pell.

  • Joieria

A Joieria Ramírez de Cartagena tenim un gran catàleg de joieria amb moltes marques de moda. Una de les marques amb més èxit que ja és un clàssic dels nadals és Pandora.  Joies elegants amb un gran catàleg on segur trobaràs un regal que agradarà. Descobreix les joies de Pandora fent clic aquí.

Si vols una joia més original i diferent, des de Joieria Ramírez de Cartagena et recomanem que triïs Bohemme. Són joies plenes de personalitat que no deixen indiferent a ningú. Tenim les dues seves últimes col·leccions: Tresor Marí i Choco Cool.  La recomanació és aquest Penjoll Bohemme plata, or i perla.

Una alternativa de joies originals i especials és la marca italiana Pesavento. La seva màxima és crear joies que siguin art.  Per això, les seves joies són especials i diferents.  Descobreix les joies de Pesavento fent clic aquí.  Una de joies de Pesavento més boniques és aquest Anell Pesavento polvo di sogni plata rosa.

Si cap de les tres marques anterior t’ha enamorat, des de Joieria Ramírez de Cartagena et recomanem Sunfield. Aquesta marca aposta per fer joies amb un caràcter atrevit però sense perdre l’estil clàssic tradicional. Si vols veure les joies de Sunfield fes clic aquí. La recomanació de Joieria Ramirez de Cartagena són els anells de la nova col·lecció.

  • Polseres d’Home

Una de les tendències actuals és Pig and Hen. Es tracta una marca que va néixer a Amsterdam. Les seves polseres estan fetes amb la corda que es fa servir als vaixells.  Inspirades amb les que feien servir els mariners. Un regal ideal pels homes apassionats. A Joieria Ramírez de Cartagena tenim un gran catàleg, descobreix-lo fent clic aquí.

Aquestes son les recomanacions de Joieria Ramírez de Cartagena per trobar el millor regal d’aquestes festes. Segur que encertareu. Aprofitem aquest bloc per desitjar-vos bones festes i  una gran entrada d’any nou.  T’hi esperem!